Kategorier
Uppsnappat

Ardbegs nya släpp på Systembolaget

För dem som har den lyckan att ha ett Systembolag anknutet till E-beställning finns det sedan ett tag fler flaskor att tillgå från Ardbeg

För dem som har den lyckan att ha ett Systembolag anknutet till E-beställning finns det sedan ett tag fler flaskor att tillgå från Ardbeg. Vi upptäckte nysläppet på e-beställningen i samband med släppet av den begränsade utgåvan Ardbeg Supernova SN2010Systembolaget.

Idag finns fortfarande Ardbeg Blasda, Ardbeg Old Malt Cask 18 YO samt Ardbeg Renaissance. Så sent som igår fanns fortfarande Ardbeg Airigh Nam Beist. Om du vill komma åt en av godbitarna råder vi dig att skynda.

Själva har vi sett till att rekvirera en Ardbeg Blasda för senare utvärdering. Vi är mycket spända på resultatet vid provning av både Blasda och Supernova. Hur som helst måste jag rekommendera att titta på E-beställningen då och då, speciellt i samband de vanliga släppen av whisky på Systembolaget. Fortsättning följer…

Relaterade inlägg:

Ett svar på ”Ardbegs nya släpp på Systembolaget”

Jag måste passa på att rekommendera en lokal spansk öl som jag sprang på i Granada i Spanien: Alhambra Reserva 1925.

Den finns i systembolagets beställningssortiment. Själv har jag 4 lådor på ingång, av diverse skäl 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *