Kategorier

Kontakta oss

Ett av de bästa sätten att göra sig hörd på Peat.se är via kommentarer till inlägg. Vi läser kommentarer regelbundet och svarar enligt bästa förmåga på frågor om allt som berör whisky, rökig som elegant – vi har inga fördomar, bara preferenser!

Epost

Vi visar ingen epost-adress publikt här på whiskybloggen, det kommer SPAM nog till våra adresser ändå. Om du vill komma i kontakt med oss kan du först prova att nå oss via Twitter, Facebook eller en kommentar till ett inlägg eller en sida. Om det skulle visa sig nödvändigt kan vi säkert tänka oss att övergå till epost efter initial kontakt via våra huvudsakliga kummunikationskanaler.

Kommentarer

Det kanske bästa sättet att kontakta oss är via publika kommentarer här på bloggen. Det vill säga om det inte är något privat eller känsligt som berörs. Vi uppmuntrar alla kommentarer och hoppas att du får ett stort utbyte av möjligheten att själv tycka till. Vi läser alla kommentarer och besvarar det mesta inom kort tid, speciellt om du har någon fundering som vi kan hjälpa till att reda ut.

Twitter

På twitter berättar vi om inlägg vi skrivit om rökiga såväl som eleganta whisky vi provat och tycker förtjänar extra påannonsering. Vi använder också twitter som allmän nyhetskanal för uppdateringar av Peat.se, samt för att hålla oss uppdaterade om de whiskies som marknadsför sig direkt via sociala media. Lyssna gärna på vårt twitter-flöde på twitter.com/peatse, det går förstås också att kontakta oss med direktmeddelanden på twitter.

Facebook

På Facebook kan du precis som via twitter prenumerera på våra inlägg via statusuppdateringar från vår Facebook-sida facebook.com/peatse. Genom att gilla sidan får du tillgång till alla uppdateringar från vår whiskyblogg! Vi laddar även upp bilder då och då, som inte får plats på här på bloggen, men som kan vara av intresse för whisky-intresserade. Hjälp oss gärna att sprida våra inlägg och sidor genom att gilla dem, det finns en knapp i botten av varje sida som hjälper dig att hjälpa oss!