Missa inte Ardbeg Challenge 4 juni 2011

Vi kommer till Ardbeg Challenge, gör du?
Vi kommer till Ardbeg Challenge, gör du?

Ardbeg Challenge ser ut att lyckas nå målet; att bli världens största whiskyprovning! Målet slås vid omkring 2300 besökare. Det ser ut som om ungefär hälften av antalet redan är uppnått i registrerade deltagare, men Ardbeg nöjer sig förstås inte med detta, utan siktar istället på totalt 3000 deltagare till världens största whiskyprovning.

Provningen består av fyra whiskies från Ardbeg. De första två whiskyproverna är klassiker, gissningsvis Ardbeg Ten och Ardbeg Uigeadail (även om vi skulle bli positivt överraskade av Ardbeg Corryvreckan). De två återstående whiskyproverna är helt nya släpp från Ardbeg. Det ena är en kommande utgåva, vi gissar på den väntade specialutgåvan för medlemmar i Ardbeg Committe, som går under kodnamnet Ardbeg Alligator. Det andra whiskyprovet är en unik tappning för Ardbeg Challenge, som endast kommer kunna upplevas under världsrekordförsöket 4 juni 2011 i Kungliga Tennishallen, Stockholm!

Programmet

  • 15.00 – Grindarna öppnas kl tre.
  • 16.00 – Den officiella starttiden för Ardbeg Challenge är kl fyra.
  • 20.00 – Ardbeg Challenge avslutas officiellt kl åtta på kvällen, med ett nytt världsrekord för whiskyprovning! (Ardbeg låter dig stanna kvar och avsluta dina prover fram till 21.00.)

Biljetter

Biljetter köps på Ticnet för 399 kr plus serviceavgift. Först måste du dock registrera dig på eventsidan, som du hittar en länk till här. Kom ihåg att ta med godkänd legitimation till whiskyprovningen! Biljetten endast är giltig för deltagare på minst 18 år, oavsett sällskap. I biljetten ingår:

  • Whiskyprovning ledd av Michael Heads och Bill Lumsden
  • En oförglömlig show
  • Massor av skoj och mingel med andra Ardbeg-fantaster
  • Provning av fyra av de bästa whisky i världen, varav en aldrig kommer kunna provas igen.
  • En ”godispåse” från Ardbeg vid avfärd från whiskyprovningen

Vi kan inte annat än varmt rekommendera Ardbeg Challenge, som troligtvis blir den mest spännande händelsen under whiskyåret 2011, speciellt för den som uppskattar rökig whisky.

Vi ses där!

Relaterade inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *