Köp din egen present från Master of Malt

Smakprov på Bruichladdich Octomore 2
Smakprov på Bruichladdich Octomore 2

Nu borde de flesta redan vara klara med sin julhandel. Själv har jag några klappar kvar att köpa ikväll. Om du mot förmodan inte hunnit köpa presenter har vi tips på presenter. Sen kommer traditionen att köpa presenterna som man i hemlighet önskat men inte fått i julklapp. Inför mellandagarna vill vi passa på att tipsa om att kika in på Master of Malt. De går även följa på twitter och facebook. Vi har precis själva fått en leverans från Master of Malts. Deras ide är relativt enkel. Köp whisky som smakprov (3 cl). Det går självklart köpa flaskor också när man så småningom hittat sina favoriter.

Smakproverna är ett bra sätt att utforska sitt intresse för whisky utan att fylla hyllorna med whisky eller tömma plånboken på pengar. Vi valde att prova deras tjänst med en rökig whisky från Islay. Det blev en Octomore 2 (140 ppm fenoler) från Bruichladdich. Vi återkommer med en genomgång av whiskyn efter jul när stöket lagt sig en aning. Vi har också en ny glasprovning på gång och eventuellt ett blindtest av tre olika vartianter av Ardbeg Uigeadail.

Relaterade inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *