Sprid oss

Vi tror på organisk sökmotoroptimering. Det betyder att vi försöker skriva inlägg som är intressanta nog för att du skall vilja komma tillbaks och läsa igen. Absolut störst del av våra besökare kommer från Google, omkring hälften, resterande kommer från Facebook, Twitter, eller oberoende whiskysidor som gillar vad vi skriver. Som ett led i att få attraktiva sökträffar på sökmotorerna var vi tidiga med att få bloggens whisky-recensioner godkända av Google, först i Sverige för recensioner utan omröstning faktiskt. Därför kan du se våra betyg direkt i sökresultaten. Dessutom hittar du (lyckligtvis) många recensioner av våra favoriter högt i sökresultaten både på Google och Bing.

Det finns flera sätt du kan hjälpa oss att synas. Kommentera gärna våra inlägg eller sprid dem med LinkedIn, Facebook eller Twitter. Om du tycker att vi skriver bra inlägg eller att vi driver en bra whiskyblogg får du väldigt gärna dela med dig av länkar från dina egna hemsidor hit. Du som läser bloggen är vårt viktigaste verktyg i kampen att synas bland all opersonlig information på Internet, tack!

PS.
Visste du om att vi har profiler på Delicious, Facebook och Twitter där du kan följa våra uppdateringar av whiskybloggen?

2 svar på ”Sprid oss”

Hej Daniel och Martin nu har jag (Jens) länkat till er site från filmbetygen.se/rekommenderat, har själv införskaffat min första egna Whisky någonsin, eller jag införskaffat det var en present, och nu får ni ursäkta mig om jag skriver konstigt men jag skriver det som står på förpackningen. Glenlivet 15 Years of Age, Single Malt Scotch Whisky, hoppas jag inte missade något nu, jag ger den 10 filmklappor av 10 möjliga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *