Alkoholpolicy

Den här hemsidan innehåller alkoholrelaterat material, närmare bestämt whiskyrelaterat material. På sidan kommer du att hitta bilder av whisky, recensioner av whisky, nyheter om whisky, trender i whiskyvärlden och på Internet och mycket annat relaterat till whisky. Som ni förstår är det framförallt whisky vi är intresserade av, men som friskrivning för eventuella sidospår nämner vi det hädanefter produkter som innehåller alkohol.

Syfte

Hemsidans syfte att upplysa alla whisky-intresserade i Sverige om vad det finns för intressant utbud av whisky. Vi har inte heltäckande kunskap om den svenska whiskymarknaden eller det globalt tillgängliga sortimentet whisky. Därför framhåller vi istället personliga favoriter som vi hittat längs vägen i vår egen jakt på intressanta produkter och delar med oss av vår erfarenhet. Vi delar villigt med oss av våra åsikter om whisky. Syftet med hemsidan kan kondenseras till att vi vill förbättra upplevelsen av whisky. Därmed vill vi förtydliga att vi inte vill öka konsumtionen av alkoholhaltiga drycker, utan istället bidra till ett ökat medvetet urval av alkoholhaltiga produkter.

Målgrupp

Hemsidans målgrupp är noviser till experter bland whisky-intresserade. Vi tror att den absoluta majoriteten av besökarna till hemsidan är nyfikna whiskyprovare, med ett genuint intresse för whisky, som letar information och tips till framtida inköp av alkoholhaltiga drycker. Därmed vill vi säga att hemsidan riktar sig endast till dem som redan fyllt 25 år. Du är varmt välkommen tillbaks senare om du inte ännu tillhör målgruppen!

Bilder

Det finns många bilder av produkter som innehåller alkohol. Dels tar vi egna bilder och fotograferar produkter som innehåller alkohol när vi recenserar och provar whisky, dels använder vi oss av tillgängliga produktbilder och grafik skapad för marknadsföring av produkter som innehåller alkohol.

Länkar

Det kan förekomma länkar till andra hemsidor som skriver om produkter som innehåller alkohol, marknadsför produkter som innehåller alkohol eller till och med säljer produkter som innehåller alkohol. Vi säljer inga länkar, vilket betyder att samtliga länkar i inlägg och på undersidor till hemsidan valts ut av oss personligen, för att vi tycker att de förtjänar uppmärksamhet.

Annonser

Det finns tre typer av annonser på hemsidan, uppmärksammade annonser, utvalda banners och annonser från Google. Samtliga typer är med stor sannolikhet annonser för produkter som innehåller alkohol, eller varumärken som innefattar alkoholhaltiga drycker.

Samtliga uppmärksammade annonser har valts ut av oss för att vi tycker att de passar målgruppen för hemsidan. De uppmärksammade annonserna slumpas fram från vårt urval av aktiva kampanjer. För att inte vara för påträngande visas endast en bildannons och två textannonser under uppmärksammade annonser.

Vissa inlägg och sidor har utvalda annonser som innehåller länkar till relevanta sidor. Det kan till exempel vara frågan om att en speciellt bra utgåva whisky inte längre finns att tillgå via Systembolagets sortiment, men går att få tag i på annat vis.

Samtliga annonser från Google väljs automatiskt av Google AdSense, och följer Googles policy för annonsering. Vi kontrollerar inte källorna för dessa annonser, utan litar på Googles hantering av annonsmaterial.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *