Ardbeg Challenge blir världens största whiskyprovning

Ardbeg bjuder in till whiskyprovning. Till evenemanget Ardbeg Challenge Stockholm 2011 hoppas Ardbeg kunna samla 3000 besökare att prova whisky och ta del av underhållningen. Om målet nås kommer Ardbeg Challenge att slå det gällande rekordet där totalt 2252 deltagare var med och provade whisky, i Belgien, 31 januari 2009.

Ardbeg Challenge Stockholm 2011
Ardbeg Challenge Stockholm 2011

Men nu har turen kommit till Sverige och Stockholm, och det är kanske inte konstigt när det är Ardbeg som står bakom whiskyprovningen. Whiskyprovningen går av stapeln 4 juni 2011 i Kungliga Tennishallen och leds av Michael Heads som är destillerimästare hos Ardbeg. Biljetter köps via Ticnet efter registrering på eventets hemsida, som du hittar en länk till här.

På plats kommer det finnas möjlighet att prova spännande whisky och umgås med andra entusiaster av rökig whisky. Det kommer även kända profiler från Ardbeg. Michael Heads, destillery manager, och Dr Bill Lumsden, head of whisky creation, hör till deltagarlistan för whiskyprovningen. Det har utlovats en afton i whiskyns tecken med en fantastisk show och unika erbjudande för alla som deltar. Vi gissar och hoppas att det är på Ardbeg Challenge som den beryktade medlemsutgåvan för Ardbeg Committee, med kodnamnet Ardbeg Alligator, först lanseras.

Missa inte världens största whiskyprovning!

Relaterade inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *